Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes deel 2

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes deel 2
oktober 31, 2018 Taleswappershop

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes deel 2 is het vervolg op de New York Times-bestseller die miljoenen meisjes over de hele wereld inspireert om je hart te volgen, je hoofd te gebruiken en je bovenste best te doen. Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes 2 is een nieuwe verzameling van honderd bedtijdverhalen over buitengewone vrouwen, van Nefertiti tot Beyoncé, van Rosalind Franklin tot J.K. Rowling. Koninginnen en activisten, ballerina’s en advocaten, piraten en computerdeskundigen, astronauten en uitvinders – een bont gezelschap van vrouwen die je het gevoel geven dat de mogelijkheden onbegrensd zijn.

WE LIKE! Wij zijn fan van dit boek omdat er veel boeken zijn over beroemde mannen, en maar weinig boeken waarin vrouwen geroemd worden om hun prestaties. Bestel direct bij bol.com

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*